lauantai 31. toukokuuta 2008

Saksikoriste Mustikalta Ullalle

Minä, Mustikka, pistelin tämän biscornusaksikoristeen Ullalle. Tätä oli oikein mukava väkertää.


Malli: Periphaeria Designs - Tribe
Kangas: Luonnonvalkoinen pellava, 30 ct, pistelty yhden yli
Lanka: DMC 498

Kiitos kaikille!!

Kiitos tuhannesti kaikille saksikoristevaihtoon osallistuneille! Vaihto sujui tosi mukavasti, kaikki koristeet on lähetetty määräaikaan mennessä, tosi hieno juttu! Viimeisetkin koristeet lienevät siis maanantaina perillä. Tällaisia vaihtoja on ilo järjestää, olette ihania ja olette tehneet ihania koristeita :)

Lisäilkää kuvia saksikoristeista tänne jos vaan jaksatte ja viitsitte. Lähettäkää sähköpostia, niin lisään teidät blogiin kirjoittajiksi. Jos ette halua itse lisätä kuvia, niin lähettäkää kuvat minulle tai kertokaa blogin tms. linkki mistä voin kuvat napata. Olisi kiva saada mahdollisimman paljon kuvia tänne yhteen paikkaan, mistä jokaisen on helppo niitä kerralla ihailla.

Seuraava vaihto on suunnitteilla, se tulee olemaan syksyvaihto, yllätys yllätys :) Pistelyt voi viimeistellä ihan miten haluaa, kunhan aihe on jotenkin syksyinen. Kirjoittelen lisätietoja ja tarkemmat säännöt tänne kohta. Ilmoittautumisaikaa on melkein koko kesäkuu ja viimeinen postituspäivä tulee olemaan syyskuun eka päivä.

Auringonpaisteista viikonloppua jokaiselle ja pistelyniloa :)

Saksikoriste Jaanalta Minnalle


Tämä keväinen nätti koriste on Jaanan pistelemä. Jaana pisteli koristeen Minnalle. Malli on Mains & Merveilles -lehden erikoisnumerosta 13 / 2007.

Saksikoriste Tiinalta Marjalle



Tämä kaunis sinisävyinen koriste meni Tiinalta Marjalle!

Saksikoriste Minnalta Riitalle

Minna pisteli Riitalle tällaisen ihanan saksikoristeen! Poimin mallin tiedot Minnan blogista: Kangas luonnonvärinen 40ct. pellava 2 langan yli pistelty, lanka DMC liukuvärjätty 69 (?). Malli Tantes Zolder.

maanantai 26. toukokuuta 2008

Katrilta Annelle


Malli Tantes zolder, langat Needle Necessities, kangas 32ct Cream Belfast.

Tuulalta Kirsille...

Malli Papillon Créations, Serendipity 9
Kangas 32 ct pellava
Lanka Pommes de Pin, Séduction
Pisteli Tuula Kirsille

perjantai 23. toukokuuta 2008

Viikko aikaa postittaa :)

Tosi monta saksikoristetta on jo lähetetty ja mennyt perillekin tässä vaihdossa, kiitos kovasti jo tässä vaiheessa kaikille osallistujille! Aivan upeita koristeita on blogeissa näkynyt ja kaikki on sujunut hyvin, tällaisia vaihtoja on ihana järjestää ihanille pistelijöille :)

Lisätkää kuvia myös tänne blogiin lähettämistänne koristeista jos viitsitte! Jos ette ole vielä tähän blogiin mitään kirjoittaneet, niin laittakaa sähköpostia niin lisään teidän kirjoittajiksi. Kuvia voi myös lähettää minulle sähköpostilla ja lisään ne sitten tänne. Muutaman kuvan olen jo saanutkin koristeista ja lisään ne viikonlopun aikana.

Aurinkoista viikonloppua ja pistelyniloa!

maanantai 19. toukokuuta 2008

Saa postittaa :)

Saksikoristeet saa laittaa postiin tänään, viimeinen postituspäivä on siis 30. toukokuuta, ensi viikon perjantai. Jos aikataulun kanssa on ongelmia, niin ilmoittakaa mahdollisimman pian! Muistakaa myös ilmoittaa minulle kun olette lähettäneet / saaneet koristeen, että pysyn kärryillä ja pystyn huolehtimaan, että jokainen varmasti saa vaihtonsa. Toivotaan että posteljooni kuljettaa vaihdot perille sukkelasti :) Pistelyniloa niille, jotka vielä pistelevät!