tiistai 18. maaliskuuta 2008

Kiitokset ja seuraava vaihto?

Kaikki joulukoristeet ovat perillä tai ainakin matkalla, tuhannesti kiitoksia jokaiselle osallistujalle! Aivan ihana kun tämä vaihto sujui näin hienosti eikä ollut mitään ongelmia. Eli on siis aika suunnitella seuraavaa vaihtoa :)

Minulta on paljon kyselty mikä on seuraava vaihto ja pyydetty että järjestän lisää vaihtoja. Minkä vaihdon haluaisitte seuraavaksi? Järjestän yleisön pyynnöstä ja omasta halusta :) toisen joulukoristevaihdon kesällä, mutta sitä ennen olisi aikaa vielä ainakin yhdelle vaihdolle. Se voisi olla vaikkapa saksikoristevaihto, biscornuvaihto tai kevät/kesäaiheinen vaihto ilman määrättyä viimeistelytekniikkaa.

Saksikoriste on saksien perään kiinnitettävä koriste, joka voi olla minkä muotoinen tahansa. Biscornu on "tyyny", joka on tosi helppo kasata ja suomenkielisetkin kokoamisohjeet löytyvät netistä. Kuvia saksikoristeista ja biscornuista löytyy vaikkapa minun omasta blogistani useita, tässä esimerkiksi on yhdistetty molemmat :) Kevät/kesäaiheisen vaihdon voisi viimeistellä miten tahansa, kunhan malli on jotenkin keväinen/kesäinen.

Kertokaa mielipiteenne joko tuonne kommentteihin tai sähköpostilla minulle pääsiäiseen mennessä, niin laitan tiedot uudesta vaihdosta tänne pääsiäisen jälkeen. Odotellessa lisäilkää kuvia joulukoristeista tai lähettäkää sähköpostilla minulle niin lisään tänne. On tosi ihanaa kun on vaihdoista innostuneita pistelijöitä!


6 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kiva, lisää vaihtoja. Minä äänestän saksikoristeen puolesta. :)

Ulla kirjoitti...

Mukana ollaan ehdottomasti seuraavassakin vaihdossa! Minua kiinnostaa kevät/kesäaiheinen vaihto vapaavalintaisella tekniikalla.

Kirsi kirjoitti...

Kivaa, lisää vaihtoja. Minä äänestän Biscornua tai saksikoristetta.

Mari kirjoitti...

Ehdottomasti pian taas uusi vaihto. Kesäinen saksikoriste saa minun ääneni :)

tuula kirjoitti...

Jee, tahtoo kans vaihtaa...Aivan kuin mulla ei olisi näitä projekteja. Saksikoriste olisi myös minun juttu, vaikkapa sitten kesäaiheisena.

Anonyymi kirjoitti...

Oispa kyllä kiva ottaa osaa :)