lauantai 31. toukokuuta 2008

Kiitos kaikille!!

Kiitos tuhannesti kaikille saksikoristevaihtoon osallistuneille! Vaihto sujui tosi mukavasti, kaikki koristeet on lähetetty määräaikaan mennessä, tosi hieno juttu! Viimeisetkin koristeet lienevät siis maanantaina perillä. Tällaisia vaihtoja on ilo järjestää, olette ihania ja olette tehneet ihania koristeita :)

Lisäilkää kuvia saksikoristeista tänne jos vaan jaksatte ja viitsitte. Lähettäkää sähköpostia, niin lisään teidät blogiin kirjoittajiksi. Jos ette halua itse lisätä kuvia, niin lähettäkää kuvat minulle tai kertokaa blogin tms. linkki mistä voin kuvat napata. Olisi kiva saada mahdollisimman paljon kuvia tänne yhteen paikkaan, mistä jokaisen on helppo niitä kerralla ihailla.

Seuraava vaihto on suunnitteilla, se tulee olemaan syksyvaihto, yllätys yllätys :) Pistelyt voi viimeistellä ihan miten haluaa, kunhan aihe on jotenkin syksyinen. Kirjoittelen lisätietoja ja tarkemmat säännöt tänne kohta. Ilmoittautumisaikaa on melkein koko kesäkuu ja viimeinen postituspäivä tulee olemaan syyskuun eka päivä.

Auringonpaisteista viikonloppua jokaiselle ja pistelyniloa :)

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

kiitos itsellesi kun jaksat järjestää näitä vaihtoja.