keskiviikko 20. elokuuta 2008

Syysvaihto Outilta (pappipuikoissa) Katri R:lle

Pistelin syysvaihtoni Katri R.:lle, joka kävi tänään huikkaamassa, että vaihto on saavuttanut määränpäänsä, joten voin sen julkaista. Tässä siis kuva lähetyksen sisällöstä:
- Eli pistely pussukan kyljessä, kortti ja lisukkeena muutama korttipohja. En tiedä, onko Katri kortti-ihmisiä, mutta pianhan (!) tulee joulukin, joten korteille lienee tarvetta. Nuo valkoiset ovat pisteltäviä kortteja, vaikka voihan niitä käyttää sellaisenaankin, jos haluaa.
Pistelymallina siis "Halloween Kitty":
- joka on freebie-malli tällaiselta sivulta: http://www.abc-free-cross-stitch-patterns.com/. (Ko. sivut eivät tänään näyttäneet olevan täydessä toiminnassa. Oli joku huolto päällä.)
Katri mainitsi, että Halloween-aihe olisi kiva, joten kuumeisesti sellaista etsin, ja kun en halunnut pistellä haamuja tai hautakiviä, tämmöisen löysin.
Taustakankaasta käytiin perheessämme äänestys. Mies ja lapset äänestivät oranssia kangasta, minä mustavalkoista. Kuten kuvasta näkyy, vähemmistö voitti, vaikka annoinkin pienen myönnytyksen oranssille...
Kortissa on myös pikkupistely:
- joka yrittää kanssa olla kovasti syksyaiheinen, eli paperilyhty (eihän niitä kesän valoisina iltoina tarvita?) Sen malli on puolestaan yksityiskohta Lesley Tearen kirjan Oriental Cross Stitch mallista.
Molemmat pistelyt ovat hieman mukailtuja.

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana kurpitsapussi. Toi kissa on jotenkin suloinen.

Lennu kirjoitti...

Oi miten söpö kissa :) Kiva pussukka ja kiva vaihto!

Katri kirjoitti...

Pussukka on aivan ihana! Olen vielä suht tuore Halloween-aiheiden keräilijä, ja tästä pidän tosi paljon! Ja tuo korttikin on niin kaunis! Korttipohjat tulevat varmasti jossain vaiheessa käyttöön, näihin pisteltäviin en olekaan aiemmin tutustunut.

Jaana kirjoitti...

Ihanat pistelyt sai Katrikin!!