torstai 4. joulukuuta 2008

Katri R:lta Outille (Papillepuikoissa)

Katri R.:lta tuli räntäpäivän iloksi ihana sini-hopeinen joulukoristevaihto! Etukäteistiedoissa mainitsin lempi(joulu)-väreikseni sinisen ja hopean. Mietin, että ne saattavat olla hieman vaikeat värit, mutta hyvin oli Katri niitä löytänyt!
Tässä Katrin pistelemä koriste:
Malli on kuulemma Mill Hillin Tiny Treasured Diamond -sarjan Snowflake. Olen Katrin kanssa täsmälleen samaa mieltä, että malli on todella kaunis! Helmet tuovat siihen vielä juuri sellaista himmeää hohdetta kuin lumihiutaleessa tai jääkiteessä.

Ristipistotarvikkeetkin ovat todella mieluisat:
Tuota lehteä mietin itsekin jossain vaiheessa ostaa, mutten saanut aikaiseksi. Nyt sitten sain sen tätä kautta! Siinä on paljon pieniä, kauniita malleja vaikkapa joululahjoiksi toteutettaviksi. Vieläköhän tontut ehtisivät pistellä jotain... Viimeistelykankaan kauniit hopeiset kiehkurat eivät valitettavasti näy kuvassa kovin hyvin, mutta se vastaa ihan täydellisesti väritoiveitani.
Lempivärijuttuna vielä ihanat hopeanhohtoiset kynttilät, yllärinä soma (ja juuri teeman värinen) lasienkeli ja vielä nami, Fazerin Marianne-levy, jonka puolikkaan jo hermostuksissani söin, kun jännitän illan näyttelynavajaisia...
Kiitos, Katri R. ja hauskaa & jännittävää adventtiaikaa! (Mietinkin, missä olin nimesi ja osoitteesi tavannut, mutta näemmä syksyvaihdossa :) ) - Ja mukavaa ja iloisesti puuhakasta joulunodotusta muillekin pistelijöille!

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana paketti taas! Toivottavasti aamulla kolahtaa meidän postilaatikossa.

Lennu kirjoitti...

Kaunis paketti, tosi nätti tuo koriste!

Virpi kirjoitti...

Tässä on jo tovi vierähtänyt, kun olen ihastellut kaikkia paketteja ja pistelyitä. Ei tässä voi muuta kuin huokailla ihastuksesta.