torstai 4. joulukuuta 2008

Kiitos Maija-Riitta

Ihanan paketin sain Kemistä Maija-Riitalta. Kemistähän on kannattavampaa lähteä tuomaan pakettia Hyvinkäälle kuin pistää se postiin ;) Maija-Riitta oli lapsillaan kylässä täällä etelässä ja toi paketin ihan omakätisesti minulle. Oli kiva tavata :D

Tätä pakettia olikin ihana aukoa - lapseni seurasivat vierestä, kun äite oli ihan "kakara"; yksitellen, pikkasen aina kurkistellen aukaisin 6 pakettia. Lapset - etenkin Janika, nuorempi tyttäreni - odottivat koko ajan "karkkia" ;) Ja mitä ihanuuksia paketeista löytyikään (kertokoon kuvat!):

Avaus - varovainen kurkistus :D
Ja sisältä löytyi sitten näin ihania lahjoja:

Nämä kaikki ihanat lahjat löytyivät pakettien sisältä:







Kamerasta loppui virta ennen kuin sain otettua kuvan siitä lasten kovasti odottamasta karkista, joka oli Fazerin sininen *nam*. Kuvaa en kerennyt ottamaan, sillä suklaa suli masuihin nopeammin kuin pattereihin sai virtaa *hih*.

Kiitos sydämeni pohjasta Maija-Riitta! Olit tehnyt valtavan työn lahjojen paketoimisessa ja lahjat ovat ihania ja lempivärieni mukasia :D Olen todella otettu siitä, kuinka kovasti olet ilahduttamisekseni nähnyt vaivaa!! Oikein hyvää joulunodotusaikaa sinulle ja omillesi.


Ensi jouluun!

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana juttu, henkilökohtainen toimitus. Niin ihanan näköisiä juttuja.

Lennu kirjoitti...

Ihanan paketin sait ja vielä kotiin toimitettuna :)

Virpi kirjoitti...

Kivoja lahjoja olet saanut.