sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Kiitos!

Hip ja hyvää itsenäisyyspäiväviikonlopun loppua kaikille :)

Tosi monta kaunista vaihtoa on jo mennyt perille vastaanottajilleen, on ihana seurata mitä kaikkea tässä vaihdossa on lähetetty! On superhyperhuippuihanaa, että tällainen neljänkymmenen ihmisen vaihto on sujunut näin mahdottoman hienosti :) Kaikki osallistujat ovat joko lähettäneet paketin tai ovat ilmoittaneet minulle minä päivänä alkuviikosta lähettävät, niin että ihan pian viimeisetkin vaihdot ovat perillä. Posti ei aina valitettavasti mene perille yhdessä arkipäivässä ja näin Joulun alla saattaa olla jo muutenkin ruuhkaa, niin että älkää hermostuko jos vielä maanantaina ei kaikkien vaihto ole perillä :)

Lämpimät kiitokset jo tässä vaiheessa jokaiselle, näitä vaihtoja on ihana järjestää kun ne sujuvat ilman ongelmia :) Tuo sivupalkin lista ei ole varmaankaan vaihdon saaneiden osalta ihan ajan tasalla, päivitän sitä taas tänä iltana tai huomenna. Minulla on myöskin muutamia kuvia vaihdoista sähköpostissa odottamassa, kiitos niistä, lisään niitäkin huomenissa tänne.

Jos haluatte itse lisätä kuvia tänne blogiin, niin lähettäkää sähköpostia ja lisään teidät kirjoittajiksi! Minulle voi myös edelleen lähettää kuvia lisättäväksi. Olisi kiva saada tännekin kuva mahdollisimman monesta vaihdosta, kaikki kun eivät välttämättä kaikkien blogeissa käy lukemassa, eikä kaikilla edes ole blogia.

Jännittävää pakettien odotusta niille ketkä vielä vaihtoaan odottelevat :)

PS. Muistattehan kiittää vaihdon lähettäjää ja ilmoittaa että vaihto on tullut perille :) Jos teillä ei ole vaihdon lähettäjän yhteystietoja, voitte myös kirjoittaa sähköpostia minulle, niin toimitan viestin perille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle loistavista vaihtojärjestelyistä =)

Ninnu kirjoitti...

Minulta myös kiitokset. Mukava jouluvaihto.