keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kiittäkää :)

Hip,

Viimeiset paketit vielä matkustavat ja olen ollut yhteydessä lähettäjiin ja/tai saajiin, jos vaikuttaa siltä että paketin matka on kestänyt jo liian monta päivää. Toivotaan että kaikki paketit löytävät pian perille!

Ystävällismielinen muistutus seuraa tässä :) Muistattehan kiittää vaihdon lähettäjää! Se on yksi vaihtojen perusasia, koska paketit on varmasti kasattu saajaa ajatellen, niin on tärkeää, että lähettäjä saa kiitoksen :)

Jos teillä ei ole lähettäjän yhteystietoja, niin voitte lähettää kiitokset minulle sähköpostiin ja toimitan ne perille. Ihan yhtä hyvin voitte myös käydä kommentoimassa lähettäjän blogiin, kaikkiin blogeihin löytyy linkit tuosta oikeasta reunasta. Osa kiitoksista on kulkenut perille myös tämän vaihtoblogin kautta, olen kopioinut lisäämieni kuvien alle kiitoksia sähköposteista. Etanapostikin kulkee jos teillä ei ole sähköpostiosoitetta, lähettäjän postiosoite löytyy usein paketista :) Kunhan vain jotenkin edes parilla sanalla toimitatte pienen viestin lähettäjälle. Kiitos!

PS. Minulla on sähköpostissa taas muutama kuva vaihdoista, lisään ne tänne tänä iltana tai huomenna viimeistään. Kiitos kun olette lähettäneet!

Ei kommentteja: