maanantai 16. maaliskuuta 2009

Yksivärinen vaihto

Aakkosvaihdot painuvat postiin, niinpä on seuraavan vaihdon aika :) Seuraavaksi vaihdetaan yhdellä värillä pisteltyjä juttuja ja vaihto on nimeltään

Yksivärinen vaihto

Tässä vaihdossa lähetetään RISTIPISTOILLA tehty lahja, joka voi olla viimeistelty miten vaan. Malli täytyy pistellä yhdellä värillä! Vaihdossa lähetetään myös yksi yllätys vastaanottajalle. Jokaiselle osallistujalle arvotaan henkilön nimi, jolle hän lähettää paketin. Nimet arvotaan siten, että jokainen saa vaihdon eri henkilöltä kuin kenelle lähettää. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

Yksivärinen?

Pisteltävän mallin pitää olla tehty yhdellä värillä, myös liukuvärjättyjä lankoja saa käyttää halutessaan. Pääasia kuitenkin on, että mallissa käytetään ainoastaan yhden väristä lankaa. Malli voi olla ihan mikä tahansa, kunhan siinä ei käytetä useaa väriä.

Mallin voi pistellä mille tahansa ristipistokankaalle - pellavalle, aidalle, evenweavelle tms. Kankaan ei tarvitse olla samanvärinen kuin lanka. Työn saa viimeistellä miten haluaa. Vaihdossa voi tehdä siis esimerkiksi biscornun, pienen taulun, saksikoristeen, neularullan (needleroll), neulavahdin (pinkeep) tai ihan mitä vaan keksii! Vaihto voi olla pieni tai iso, kokoa ei ole määrätty mitenkään.

Ainoa rajoitus tässäkin vaihdossa on se, että lahjan pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää. Jos vastaanottaja on kertonut lempivärinsä lisäksi muita toiveita, niin niitä kannattaa huomioida mahdollisuuksien mukaan :) Tarkoitushan on ilahduttaa saajaa ja lähettää kivaa postia :)

Mitä muuta lähetetään?

Yksivärisessä vaihdossa lähetetään myös - yllätys yllätys - yksi pistelyn kanssa samanvärinen tavara :) Tässä vaihdossa lähetetään siis:

* Yksi pistelty lahja, mallin on oltava yhdellä värillä tehty
* Yksi yllätys, joka on samanvärinen kuin pistelty juttu. Yllätyksen ei tietenkään tarvitse olla täsmälleen samansävyinen, mutta jos olet esimerkiksi pistellyt sinisen lahjan, niin lähetät sinisen yllätyksen kaverina. Yllätyksen ei tarvitse olla iso ja se voi myös olla itse tehty.

Vaihdossa siis täytyy lähettää nämä kaksi asiaa. Vaihdossa ei saa lähettää mitään muuta, ainoastaan pistellyn lahjan ja yllätyksen. Kortti tai kirje vastaanottajalle täytyy toki lisäksi laittaa mukaan :)

Kuka voi osallistua?

Tähän vaihtoon saa osallistua kuka tahansa ristipistelijä - aloittelija tai jo kauan pistellyt. Sinulla ei tarvitse olla omaa blogia, riittää että sinulla on sähköpostiosoite ilmoittautumista varten. Rehellisyyttä ja hyvää tahtoa täytyy olla myös, jotta vaihto onnistuu :) Osallistuessasi sitoudut pistelemään vaihdon ja lähettämään sen ja toisen yllätyksen aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään maaliskuun loppuun mennessä, eli tiistaina 31.3.2009. Nimet arvotaan loppuviikon aikana, viimeistään sunnuntaina 5.4. Yksiväriset vaihdot postitetaan kesäkuun puolella, viimeistään maanantaina 8.kesäkuuta 2009.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Lempivärisi (yksi tai useampia vaihtoehtoja)
* Halutessasi muuta tietoa, eli vaikkapa lempisuunnittelija/-tyyli, mistä asioista yleensä pidät ja niin pois päin

Jos vaihdon aikana tai sitä ennen tulee kysyttävää, niin lähettäkää sähköpostia, autan mielelläni! Pistelyniloa jokaiselle :)

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Täytyy yrittää ilmoitautua jossain välissä.

pirren kirjoitti...

Kuulostaisi aivan ihanalta! Heti, kun joku luovuttaa vuorokausiini neljä tntia lisää, ilmoittaudun mukaan :-) Harmi, kun kaikkea kivaa ei voi saada, vaikka kuinka haluaisi...

marelo kirjoitti...

onko ilmoittautuminnen tullut perille?