tiistai 9. kesäkuuta 2009

Katrilta KeijunliljalleEilen postiluukusta tipahti Katrin minulle tekemän yksivärisen vaihdon paketti. Katri oli netistä itse koonnut malliin eri osat ja keskellä on teksti Iirin kielellä "Terveyttä ja Siunausta".

Lankana on Pomme de Pinin (Eau d'Ange), josta Katri oli jättänyt sinisimmät kohdat pois. Turkoosia väriä sävyttää vihreä, jotka käyvät hyvin yhteen. Asuntoni on melkein kokonaan sisustettu näillä kahdella värillä, joten kyltti käy aivan ihanasti eteiseen toivottamaan siunausta jokaiselle sisään tulevallle.

Ristipistoyllätyksen lisäksi vaihdossa oli toisena yllätyksenä turkoosin värinen neulottu liina. Kuva on niin huono ja aika pieni.niin että kuvio ei oikein selvästi erotu. Malli on kuitenkin suloinen, ja sopii ihanasti kesäiselle pöydälleni. Jostain kun saisi vielä kimpun niittykukkia :)

Työt ovat niin huolella ja ajatuksella tehtyjä, ettei sanat kyllä riitä mitenkään kertamaan miten paljon arvostan tätä yllätystä. Kiitos Katri tuhannesti! Kaikille vaihtoon osallistuneille toivon aurinkoista, lämmintä ja rentouttavaa kesää!

1 kommentti:

Lennu kirjoitti...

Onpa ihana vaihto! Hienosti on Katri "kasannut" tämän netistä ja tehnyt toiveitteisi mukaan :)