maanantai 1. kesäkuuta 2009

Syyssetti - syksyvaihto

Syyssetti - syksyvaihto

Seuraava vaihto on yllättäen syksyvaihto, ei syksyvaihdon järkkäämistä voi mitenkään vastustaa :)

* Vaihdossa tehdään ristipistoilla syksyinen setti, joka voi olla viimeistelty miten vaan. Setti tarkoittaa tässä paria, eli kahta pientä syksyistä pisteltyä lahjaa, jotka liittyvät jollakin tavalla toisiinsa. Tämä pari voi olla mikä vaan, esimerkiksi pieni biscornu ja isompi biscornu, saksikoriste ja saksikotelo, pistelty kirjekuori ja kortti... Lahjojen ei tarvitse olla isoja ja mielikuvitusta saa käyttää!

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan setti on jollakin tavalla syksyinen. Setin pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Vastaanottajan lempparivärejä ynnä muita mieltymyksiä saa huomioida. Tarkoitus on ilahduttaa!

* Vaihdossa lähetetään myös toinen setti, eli kaksi pientä lahjaa, jotka liittyvät toisiinsa ja joita ei ole pistelty :) Esimerkiksi neuloja ja lankaa, kaunis kynä ja kirjepaperia, suklaata ja teetä, kumisaappaat ja sateenvarjo... :D Näidenkään lahjojen ei tarvitse olla isoja ja mielikuvitusta saa käyttää! Vaihdossa ei lähetetä mitään muuta kuin nämä kaksi settiä.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään setin ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään juhannukseen (20.6.2009) mennessä. Nimet arvotaan seuraavana päivänä. Syksyvaihdot postitetaan tiistaina 1. syyskuuta 2009.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Halutessasi toiveita tai muuta lisätietoa, eli vaikkapa lempivärisi tai lempisuunnittelijasi tai lempisyksyaiheesi. Voit myös kertoa mitä et halua missään nimessä :)

Syksyisin ajatuksin, pistelyniloa!

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta. Nyt täytyy miettiä saanko jostakin aikaa järjestettyä tätä varten.

marjut kirjoitti...

tulihan minun ilmoittautuminen perille tähän vaihtoon?

marelo kirjoitti...

syys setin osoite tuli KIITOS