sunnuntai 30. elokuuta 2009

Syyssetin postituksesta

Hip,

Minulta kysyttiin, saako syyssetin postittaa jo huomenna, jos vaihto lähtee matkaan pakettina, eikä siis mene päivässä perille. Vastasin, että kyllä saa, eli kerronpa saman täälläkin :)

Jos siis lähetätte postipaketin, jonka matka kestää kauemmin kuin kirjeen, niin sen saa postittaa jo huomenna. Ei se niin päivän päälle ole :) Mutta ihan yhtä hyvin paketinkin saa postittaa vasta tiistaina! Älkää siis vielä keskiviikkona hermostuko, jos ette ole saaneet vaihtoanne, koska kaikki posti ei mene päivässä perille :)

Tsemppiä viimeisiin pistoihin tai viimeistelyyn tai paketointiin tai postittamiseen, mitä ikinä kukin on tekemässä :)

17 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kiitokset! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta. Syyssetti on viety tänään 1.9.2009 klo 7.00 Postikonttoriin ihan sisälle asti :). Ilmoittelen jo nyt, etten pysty ilmoittelemaan itsestäni ja postin saapumisesta tähän suuntaan ennen perjantai-iltaa. Ei siis kannata huolestua postin kulusta...

Tuula kirjoitti...

Täälläkin otti viimeistely vähän koville mutta nyt on kuitenkin vaihto postissa "lisukkeineen" päivineen. Toivottavasti on myös vastaanottajalleen mieluinen.:)

Kirsi kirjoitti...

Kirje postitettu noin tunti sitten. Saattaa jonkun postilaatikko kolahtaa huomenna. Nyt jännittää, että tykkääkö vastaanottaja.

pirren kirjoitti...

Jo psri viikkoa sitten pakattu setti lähti tänään postin matkaan, vaikken olis raskinutkaan luopua:-)

Liisa/Pirkko T kirjoitti...

Setti postitettu tänään.

Minna kirjoitti...

Eilen postitettu paketti!

marjut/marelo kirjoitti...

Postiin on paketti tänään aamupäivällä laitettu

Niina kirjoitti...

Heippa!
Tänään kello neljä kipaisin paketin postiin, huomenna pitäisi olla perillä. Toivottavasti saaja tykkää!

Niina K

Srinity kirjoitti...

Paketti lähti tänään postiin ja pitäisi olla huomenna perillä. Toivottavasti vastaanottaja tykkää. :) Jännä odottaa mitä posti tuo.

JaanaS kirjoitti...

Tänään postitettu. Samoin minä toivon että vastaanottaja tykkää.

Kirsi kirjoitti...

Postitettu 1.9. pakettina.

Niina kirjoitti...

Paketti saapunut 2.9. Kiitokset täälläkin Marelo!
Ps. Marjutilla ei niin yllättäen parempia kuvia...

Tuula kirjoitti...

Iiiiso kirjekuori oli tänään postilaatikossa. Kaunis kiitos Virpi, sekä syyssetistä että mukana seuranneista tilpehööreistä. Käyttöön tuikitarpeellisina menevät molemmat. Vielä kerran kiitos myös Lennulle tämän järjestämisestä. Kuvia laitan huomenna sekä omaan blogiin että tänne, kamera kun taas oli, yllätys yllätys, väärässä paikkaa kun kirjekuorta availin. Ihanaa syksyä kaikille!

Pike kirjoitti...

Täällä vielä odotellaan - oma kyllä lähti eilen... Ihana kun on mitä odottaa: milloin oma saapuu ja mitä vastaanottaja tykkää mun pistelemästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Eilen illalla saamani tiedon mukaan minulle on kotitiutunut isokokoinen kirje odottamaan aukaisijaansa, taitaapi olla syyssetti =)

Kirsi kirjoitti...

kiitos sarille sain usean paketin.