sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Joululauluvaihto :)

Seuraava vaihto on jouluvaihto tietty :)

* Vaihdossa tehdään ristipistoilla jouluinen tai talvinen lahja. Vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa lähetetään myös kaksi muuta lahjaa ja kaikkien näiden kolmen lahjan tulee liittyä johonkin jouluiseen tai talviseen lauluun tai runoon. Mukana lähetetään lisäksi kortti tai kirje, johon valitun laulun tai runon sanat on kirjoitettu. Mielikuvitusta saa käyttää ja laulua tai runoa tulkita erittäin vapaasti :)

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihto on joko jouluinen tai talvinen. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Vastaanottajan lempparivärejä, talvisia ja jouluisia lemppari/inhokkiaiheita :) ynnä muita mieltymyksiä pitää huomioida jollakin tavalla. Tarkoitus on ilahduttaa!

* Paketti on siis tarkoitus kasata joululaulun, joulurunon, talvilaulun tai talvirunon sanojen ympärille :) Tässä vaihdossa erityisesti kannattaa tutkailla saajan toiveita, eli esimerkiksi tontuista pitävälle voi pistellä tontun, lauluksi voi valita Soihdut sammuu ja muina lahjoina lähettää kynttilän ja kynttilänsammuttajan :D Lahjojen ei tarvitse olla isoja, mielikuvitusta saa käyttää ja laulua / runoa tulkita mielensä mukaan! Emme ole ryppyotsaisia :) Laulun / runon voi myös keksiä itse. Vaihdossa ei lähetetä mitään muuta kuin nämä kolme lahjaa + kortti tai kirje.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään sunnuntaina 27.9.2009. Nimet arvotaan syyskuun viimeisten päivien aikana. Joululauluvaihdot postitetaan marras- ja joulukuun vaihteessa, maanantaina 30. marraskuuta tai tiistaina 1. joulukuuta 2009.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Halutessasi toiveita tai muuta lisätietoa, eli vaikkapa tykkäätkö joulusta, talvesta, enkeleistä, lumiukoista, joulupukeista, seimiaiheista ja niin pois päin. Voit myös kertoa lempi(joulu)värisi tai lempisuunnittelijasi. Voit myös kertoa mitä et halua missään nimessä :)

Joulua odotellen, pistelyniloa!

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kivan tuntuinen vaihto, pitää vielä miettiä.

Neilin syysvaihto saapui sittenkin tänään, postinumerossa oli virhe, joten varmaan siitä syystä viivastyi.

Kirsi kirjoitti...

Ihanalta hauskalta kuullostaa. Laitan ilmoittautumisen tulemaan kun kerkiän.

marjut/marelo kirjoitti...

toivottavasti ilmoittautminen tuli perille

Ulla kirjoitti...

Kuulostaa vaihto tosi kivalta, mutta en taida uskaltaa osallistua kun on ollut niin kiirettä viime aikoina.