perjantai 27. marraskuuta 2009

Jouluvaihto Kirsi H:lta Kirsi P:lle
Tämä onkin kaima-vaihto :) Kirsi P. laittoi viestiä, että oli jo saanut joululauluvaihtoni. Eilen torstaina 26.11. sen postitin Lennun luvalla, kun en pääse enää postiin ennen kuin taas ensi viikon keskiviikkona. Ja posti oli nopea, Kirsi pääsi tänään jo avaamaan yllätyspostiaan ja tykkäsi. Sehän aina lämmittää tekijän mieltä, kun lahja on mieleinen. Sovimme, että minä lisään kuvat tänne vaihtoblogiin.

Tein Kirsille seinälle ripustettavan yksivärisen joulupukin, joka ottaa ensi askeleensa matkalla lahjojen jakoon. Joululaulu on "Joulupukki matkaan jo käy...". Kaksi lauluun sopivaa lahjaa ovat kiiltäväpintaiset joulupukkitarrat sekä Tournicotonin ihastuttava joulupukkimalli "Pere Nöel Charmant", jonka ostin Violariumin osastolta Tampereen Kädentaidot -messuilta. Tämä oli löytö tähän vaihtoon!

Kangas pistelyssä on Casa Ceninasta ostettu Vaupel et Heilenbeckin Linen band 20cm ja väri on nimeltään "bicolor Ecru/Natural". Malli on kirjasta "Rouge", jossa on ihania yksivärisiä malleja (kirjan kuva on blogissani, jos kiinnostaa). Joulukortti on myös Joulupukkiaiheinen ja siinä on mukana rintanappi :)
Tämä oli tosi kiva vaihto tehdä!

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos vielä tälläkin. Ihana paketti ja juuri minun näköiseni.

Minna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Srinity kirjoitti...

Mahottoman hieno! Minä täällä vain vakoilen minkälaisia töitä tässä vaihdossa on tehty kun en tällä kertaa ollut mukana.

Lennu kirjoitti...

Ihana vaihto kaikin puolin! Kaunis on tuo joulupukki :)

Maajo kirjoitti...

Tosi kiva tuo työ ja paketti. :)