perjantai 16. huhtikuuta 2010

"Ihana kesä!" - Tralala, LHN tai CCN

Nappasinpa toiveista tällaisen, tätä toivetta oli usea kannattanut. Uskon, että monet tykkäävät kaikista kolmesta suunnittelijasta, niinpä niputin samaan vaihtoon :) Ihania ideoita olivat muutkin, käytetään niitä tulevilla kerroilla!

* "Ihana kesä!" -vaihdossa tehdään ristipistoilla kesäinen lahja joko Tralalan, Little House Needleworksin tai Country Cottage Needleworksin mallista tai mallin osasta. Vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa ei lähetetä mitään muuta, panostetaan pistelyyn :) Ainoastaan kortti tai kirje vastaanottajalle on lisättävä mukaan pakettiin.

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihdossa on käytetty jotain Tralalan, LHN:n tai CCN:n mallia tai mallin osaa. Työhön saa lisätä esimerkiksi kirjaimen/kirjaimia tai muuta pientä muistakin malleista, mutta pääosa työstä tulee tehdä jostakin näistä. Vaihdon on tarkoitus olla kesäinen, tätä saa vapaasti tulkita ja maalaisjärjen käyttö on sallittua :) Kaikilla näillä kolmella suunnittelijalla on runsaasti malleja, joissa on esimerkiksi kukkia, lintuja ym. kesäistä. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Tarkoitus on ilahduttaa, tee siis jotain sellaista mitä itsekin toivoisit saavasi!

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään perjantaina 30.4.2010. Nimet arvotaan vappuviikonlopun aikana. "Ihana kesä!" -vaihdot postitetaan keskiviikkona 14. heinäkuuta 2010.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)

Kesää odotellen ja pistelyniloa toivotellen :)

4 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

No nyt heti tyhmä kysymys. Mistä näitä kahta mallia saa ( LHN ja CCN) ?

Ritva kirjoitti...

Moi ! Noita malleja ei mahda Suomesta saada, mutta ulkomailta kyllä, esim. 123stitch, Sew and So tai Casa Cenina. Siinä muutamia kauppoja, joilta tulee nopsaan.

marelo kirjoitti...

en voi sallistua kun en omista nosita malleista mitään. Jos joltain saisi vaikka kopioudun kuvan niin sitten voisin osallistua

Lennu kirjoitti...

Välihuomautus :) Tekijänoikeuslaki suojaa ristipistomallejakin, eli ristipistomalleja (tai -lehtiä ym.) ei saa kopioida. Jos malleja kopioidaan, niin suunnittelijat eivät saa työstään palkkaa ja kohta meillä ei ole enää ollenkaan ristipistosuunnitteljoita, jotka suunnittelisivat ihania malleja! Eli ei kopioida malleja :)

Tämä on eka vaihto, jossa käytetään joidenkin tiettyjen suunnittelijoiden malleja, halusin kokeilla tällaista koska sitä toivottiin. Seuraava vaihto tulee olemaan taas erilainen, eli sitten voi varmasti osallistua jos ei nyt näiden suunnittelijoiden malleja omista eikä halua vaihtoa varten hankkia.