sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Syyspiristysvaihto

Kesäaikaan monet ovat välillä pois koneen ääreltä, niinpä laitan jo nyt seuraavan vaihdon tiedot. Ilmoittautumisaikaa on noin kuukausi, jotta kaikki halukkaat varmasti ehtisivät mukaan. Lukekaa säännöt tarkkaan! Nämä vaihdot ovat sujuneet tosi hyvin ja kaikki hoitavat hommansa niin hienosti, että kokeillaan vähän erilaista ja pitempää vaihtoa.

* Syyspiristysvaihdossa on tarkoitus tuoda piristystä oman parin syksyyn niin paljon kuin mahdollista! Vaihto kestää elokuusta marraskuuhun, eli 1.8.-30.11. välisenä aikana piristetään paria :) Tarkoitus on muistaa paria usemman kerran syksyn aikana pienin jutuin, vähintään kerran kuussa. Yhden kerran syksyn aikana on lähetettävä jotain pisteltyä, siis jokin valmiiksi pistelty ja viimeistelty lahja, toki myös useammin saa lähettää jotain itsetehtyä.

* Vaihdossa ei ole tarkoitus lähettää puolta ristipisto-omaisuutta tai kuuta taivaalta! Kuitenkin tasapuolisuuden vuoksi tässä vaihdossa määrätään budjetin alarajaksi koko vaihtoa koskien 25 euroa ja sen saa ylittää ilomielin, mutta ei alittaa :) Tämä tarkoittaa sitä, että kaiken parille lähetetyn piristyksen arvon tulee olla yhteenlaskettuna vähintään noin 25 euroa. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki pitäisi ostaa uutena, ihan hyvin voi lähettää esimerkiksi itselleen aiemmin ostamansa mallin tai tarvikkeen jos se on siisti ja tuntuu sopivan parin mieltymyksiin ja laskea sille arvon suurinpiirtein. Tähän 25 euroon lasketaan myös karkit, kortit ja muut, eli kaiken muistamisen ei tarvitse olla ristipistoaiheista. Pääasia ei kuitenkaan ole käyttää aikaansa laskemiseen, vaan ilahduttamiseen :)

* Tarkoitus on saada pari tuntemaan itsensä ajatelluksi ja piristää parin arkipäiviä. Paria voi muistaa esimerkiksi lähettämällä oikean postikortin, kirjeen, nettipostikortin tai vaikkapa sähköpostia salaisesta sähköpostiosoitteesta. Parille voi lähettää lempikarkkia, lankatokan hauskasti pakattuna, ristipistolehden tai muun lehden, pokkarin luettavaksi, kauniin kynän, musiikkia, saippuaa, ihan mitä vaan minkä luulee paria piristävän ja ilahduttavan. Parille voi lähettää kortin vaikka joka viikko tai pienen paketin silloin tällöin, jokainen voi itse päättää miten paria piristää. Pidetään kuitenkin mielessä, että vaihto on ristipistovaihto, jotta syksy ei menisi pelkästään korttien lähettelyksi :)

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jota hän muistaa syksyn ajan. Nimet pidetään salassa, vasta viimeisen lähetyksen mukana paljastetaan oma nimi.

* Tarkoitus on ilahduttaa, yllättää ja ihastuttaa, toimi siis niin miten toivoisit itseäsikin kohdeltavan! Lue tarkkaan parisi kyselylomake ja mieti sen pohjalta mistä hän ilahtuisi. Kun parisi muistaa sinua, niin kiitä siitä mahdollisimman pian joko omassa blogissasi tai tässä blogissa tai lähetä viesti minulle, niin lisään sen tänne blogiin.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut näihin sääntöihin! Erityisesti tällaisessa pitemmässä vaihdossa sitoutuminen on tärkeää. Myöskin saamistasi jutuista kiittäminen on tärkeää, on ikävä muistaa paria jos ei tiedä ovatko lähetykset menneet perille. Älä osallistu, jos sinusta tuntuu, että et ehdi miettiä miten ilahduttaisit pariasi.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään perjantaina 23.7.2010. Nimet arvotaan saman viikonlopun aikana. Paria saa muistaa 1.8.-30.11. välisenä aikana.

Kysely on laajempi kuin aiemmissa vaihdoissa, jotta parisi on mahdollisimman helppo ilahduttaa sinua. Vastaa mieluummin monin sanoin kuin niukasti! Se, että listaat toiveitasi tarkkaankin, ei tarkoita, että parisi pitäisi ne toteuttaa, vaan se helpottaa parisi miettimispuuhaa ja auttaa paria ilahduttamisessasi.

* Nimesi:
* Postiosoitteesi:
* Blogisi osoite (jos on):
* Sähköpostiosoite:
* Lempivärisi ristipistoissa?
* Lempivärisi vaatteissa tai asusteissa?
* Muut lempivärit?
* Inhokkivärit?
* Lempiristipistosuunnittelijat?
* Onko sinulle toivelistaa jossain netissä ja jos on, niin missä?
* Mitä ristipistolehtiä sinulle tulee tai mitä ostat itse? Mistä ristipistolehdistä (tai muista lehdistä) tykkäät?
* Pisteletkö mieluummin pellavalle, aidalle vai evenweavelle? Tykkäätkö tiheistä vai harvemmista kankaista?
* Mistä ristipistolangoista tykkäät?
* Lempikarkkisi?
* Muut lempiherkkusi?
* Keräätkö jotain?
* Harrastatko muita käsitöitä?
* Luetko kirjoja ja jos luet, niin minkälaisia?
* Mitä muita harrastuksia sinulla on?
* Lempieläimesi? Lempikukkasi?
* Onko sinulla allergioita?
* Onko jotain, mitä et missään nimessä halua saada pariltasi?
* Onko jotain, mitä erityisesti toivoisit pariltasi saavasi tässä vaihdossa?
* Mitä ristipistotarvikkeita sinulta puuttuu / haluaisit / keräät?
* Mitä muuta haluat parillesi sanoa?

Syksyä odotellen ja pistelyniloa toivotellen :)

Ei kommentteja: