torstai 30. syyskuuta 2010

Jouluvaihto

Jouluvaihto

Seuraava vaihto on jouluvaihto tietty taasen :) Tehdään ihan perinteinen jouluvaihto tällä kertaa viime joulun joululauluvaihdon jälkeen.

* Vaihdossa tehdään ristipistoilla jouluinen tai talvinen lahja. Vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa lähetetään myös joku toinen pikkulahja, joka liittyy jotenkin pisteltyyn lahjaan. Mukana lähetetään lisäksi kortti tai kirje.

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihto on joko jouluinen tai talvinen. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Vastaanottajan lempparivärejä, talvisia ja jouluisia lemppari/inhokkiaiheita :) ynnä muita mieltymyksiä pitää huomioida jollakin tavalla. Tarkoitus on ilahduttaa!

* Paketissa lähetetään siis pistelty lahja ja siihen jotenkin liittyvä jouluinen / talvinen pikkulahja. Toinen lahja voi olla sama aihepiiriltään, väriltään tai jotenkin muuten. Mielikuvitusta saa käyttää! Lahja voi olla ristipistoihin liittyvä tai jotain ihan muuta. Lahja voi olla ostettu tai itse tehty, mutta se ei saa olla suuri eikä kallis :) Myös lahjan valinnassa kannattaa tutkailla parin mieltymyksiä. Vaihdossa ei lähetetä mitään muuta kuin nämä kaksi lahjaa + kortti tai kirje.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään sunnuntaina 10.10.2010. HUOMATKAA suhteellisen lyhyt ilmoittautumisaika! Nimet arvotaan maanantaina 11.10. Jouluvaihdot postitetaan maanantaina 13. joulukuuta 2010.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Toiveita tai muuta lisätietoa, eli vaikkapa tykkäätkö joulusta, talvesta, enkeleistä, lumiukoista, joulupukeista, seimiaiheista ja niin pois päin. Kerro myös lempi(joulu)värisi tai lempisuunnittelijasi. Voit myös kertoa mitä et halua missään nimessä :)

Joulua odotellen, pistelyniloa!

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihan pakko oli ilmoittautua :)

Anonyymi kirjoitti...

*Aargh* ja just ku huokaisin pääseväni pistelyissä lepotilaan --- siis mukana :)