keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Ilmaismallivaihto

Ilmaismallivaihto

Tällaista vaihtoa on toivottu jossain vaiheessa ja tämähän sopii teemaltaan loistavasti ison ja pitkän syyspiristysvaihdon (sekä joululahjojen oston) jälkeen :)

* Vaihdossa tehdään ristipistoilla lahja, jonka malli on ilmainen. Vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa ei saa lähettää mitään muuta, paitsi kortti tai kirje.

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan malli on ilmainen. Pysytään ihan perinteisissä ilmaismalleissa, eli mallin täytyy olla sellainen, joka on alunperin suunniteltu ilmaiseksi jaettavaksi. Ilmaismalli on voinut löytyä vaikkapa suunnittelijan blogista tai sen on voinut saada ostoksen mukana kaupan päälle jostain kaupasta. Tässä ei siis tarkoiteta mallia, jonka on saanut vaikka lahjaksi "ilmaiseksi" toiselta pistelijältä, jos malli on yleisesti myytävänä jossain. Myöskään lehdistä ei voi ottaa malleja. Esimerkiksi Srinityn ilmaismallilistasta löytyy paljon linkkejä!

* Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää. Vaihdon ei tarvitse olla suuri, mitään kokorajoituksia ei ole.

* Vastaanottajan lempparivärejä ja lemppari/inhokkiaiheita ynnä muita mieltymyksiä pitää huomioida jollakin tavalla. Tarkoitus on ilahduttaa! HUOM! Vaihtoparin on paljon helpompi päättää mitä pistelee, jos jokainen on ilmoittanut edes jotain toiveita tai lempisuunnittelijan tai lempivärin vaihtoon ilmoittautuessaan.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään maanantaina 20.12.2010. HUOMATKAA suhteellisen lyhyt ilmoittautumisaika! Nimet arvotaan tiistaina 21.12., jotta jo joulun aikaan voi halutessaan aloittaa pistelyn. Ilmaismallivaihdot postitetaan maanantaina 14. maaliskuuta 2011. HUOMATKAA suhteellisen pitkä pistelyaika :D

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Toiveita tai muuta lisätietoa, eli vaikkapa lempivärisi tai lempisuunnittelijasi. Voit myös kertoa mitä et halua missään nimessä :)

Pistelyniloa!

Ei kommentteja: