torstai 16. joulukuuta 2010

Kirsiltä Outi-Puikkikselle joulukuusi ja muuta ihanaa

No nyt minä pääsen esittelemään Kirsiltä saamaani vaihtoa!
Senhän jo tietää, kun tämmöisen rasian käsiinsä saa, ettei sisältö voi olla muuta kuin kaunis:Kirsi tuskaili, että jouluvärimieltymykseni (mm. sininen, musta ja hopea) ovat tosi vaikeita. Mutta johan niistä kaksi tuli pelkästään rasiassa huomioitua :).
Koko vaihto oli siis pakattu upeaan, peltiseen suklaarasiaan (mieltymykseni peltirasioihin siis huomioitu :)) - mitähän aarteita tämä kätkeekään:Kirsin kirjoittaman joulukirjeen ohella (kiitos - kirjeitä on aina kiva lukea!) rasiassa oli tuo kuuseksi viimeistelty pistely (jonka "istutin" siniseen juomalasiin), ripustettava, pistelty joulukoriste kuva-aiheenaan luisteleva tyttö ja nuo suloiset Pentikin kuusenkoristeet. Viimeksimainittu pistely (ja mielestäni myös Pentikin metalliset koristeet) on viehättävää vintagetyyliä.
Kirsi kyseli etukäteen (Lennun välityksellä) lempijoululauluani, ja pisteli sitten Pienen rumpalin säkeet kuusen koristeeksi - hieno idea: minähän olen niin tykästynyt pisteltyihin teksteihin! (Kuriositeettina: Varsinkin David Bowien laulamana Pieni rumpali saa aina minulle palan kurkkuun. Ja itkettävyyshän on hyvän joululaulun perusominaisuuksia, eikö?)

Käy katsomassa lisäkuvat ja -selostukset blogissani!

Kirsi pelkäsi, että ehtisin kyllästyä näihin häneltä tuleviin vaihtoihin, kun takana on jo joulukuorivaihto ja edessä vielä synttärivaihto; en kyllästy, kuinka voisinkaan :D!
Sydämelliset kiitokset juuri minulle ajatellusta vaihdosta, ja kiitokset taas Lennulle hauskan vaihdon järjestämisestä - ja ihania, puuhantäyteisiä joulunaluspäiviä!

Ei kommentteja: