perjantai 11. maaliskuuta 2011

Puuvaihto

Kesä - oletettavasti, toivottavasti, varmasti - lähestyy tästä lumisateesta huolimatta :) Valkeaa maisemaa katsellessa alkaa kaivata kesän värejä, niinpä puut ovat pyörineet mielessä.

* Puuvaihdossa pistellään puu. Monella suunnittelijalla on ihania puumalleja, etsitään niitä! Eli vaihdossa annetaan pistelty lahja jossa on puu ja vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa lähetetään mukana myös toinen puinen/puumainen lahja sekä kortti tai kirje vastaanottajalle. Muuta ei vaihdossa saa lähettää.

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihdossa on vähintään yksi puu pisteltynä. Kuten tavallista, tätä saa vapaasti tulkita ja maalaisjärjen käyttö on sallittua, eli puun ympärillä saa olla muutakin. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää. Toinen lahja voi olla itse tehty tai ostettu, kunhan se on jotenkin puinen/puumainen. Tätä asiaa erityisesti saa vapaasti tulkita ja mielikuvitusta käyttää :)

* Tarkoitus on ilahduttaa, tee siis jotain sellaista mitä itsekin toivoisit saavasi!

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään torstaina 31.3.2011. Nimet arvotaan seuraavan viikonlopun aikana. Puuvaihdot postitetaan keskellä kesää, eli juhannusviikolla, maanantaina 20.6.2011.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Lempisuunnittelijasi/-tyylisi jos haluat

Kesää, vihreitä puita ja lintuja odotellen ja pistelyniloa toivotellen :)

2 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Voi, että olisi taas ihana vaihto. Jos vain olisi ylimääräistä aikaa, niin osallistuisin...

Johanna kirjoitti...

Oletko saanut ilmoittautumis sähköpostini?:)