tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kaisalta puikkopappi-Outille

Minäkin sain tänään ihanan puuvaihtoni! Minulle postia oli pistellyt (blogiton) Kaisa.
Upea, työläs pistely oli viimeistelty taidokkaasti ja siististi albumin kanteen. Lisäksi mukana oli koivuaihetta: kauniit servetit, saunatuoksua ja Rudolf Koivun koivukortti :).Tuota pistelymallia muistan minäkin joskus ihailleeni, ja se löytyy kuulemma The World of Cross Stitchingin numerosta 163. Yhtään ei voisi ihanampi olla, elämänpuuaiheineen ja suloisine eläinhahmoineen! (Tykkään näistä kansanomaisista malleista ihan yhtä paljon kuin ranskalaistyylisistäkin ;)!)
Tunsin pistoksen omassatunnossani, kun en tainnut älytä varoittaa ennakkotiedoissa, että 6-henkisessä perheessämme on 5 koivuallergikkoa, joten et varmaan Kaisa pahastu, jos laitan tuon saunatuoksun kiertoon?
Servetit tulevat sopivasti käyttöön jo tällä viikolla, sillä mitkäs koristaisivatkaan paremmin juhannuslapsena syntyneen, 12 v. täyttävän poikamme synttäripöytää!
Ja Rudolf Koivun kortit ovat yhtä ihania kuin toisen suosikkini, Martta Wendelinin, joten Koivu-kortti pääsee keräilykokoelmiini.
Suuret kiitokset ajatuksella ja suurella työllä valmistetusta kesäisestä paketista!

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Olipa kaunis vaihto ja ajatuksella kasattu, vaikka löylytuoksut sattuivatkin harmittavasti olemaan allergikoille sopimattomia. Meilläkään ei harrasteta koivuvastoja, eikä saunatuoksuja ko. syystä. Tosi nätisti on tuo muistikirja viimeistelty ja pistely on aivan ihana!

Pike kirjoitti...

Vaude mikä elämänpuu!

Lennu kirjoitti...

Onpa kauniit värit tässä ja muutenkin tosi suloinen puu!