lauantai 17. syyskuuta 2011

Joulumuistovaihto

Vuoden viimeinen vaihto on tietysti jouluvaihto!

* Vaihdossa tehdään ristipistoilla jouluinen tai talvinen lahja. Vaihto voi olla viimeistelty miten vaan. Vaihdossa lähetetään myös toinen pikkulahja. Mukana lähetetään lisäksi kortti tai kirje.

* Jokaiselle osallistujalle arvotaan yhden henkilön nimi, jolle hän lähettää vaihdon. Nimet pidetään salassa, vasta paketin mukana paljastetaan oma nimi.

* Kankaan, langat ja viimeistelytekniikan voi valita vapaasti, kunhan vaihto on joko jouluinen tai talvinen. Vaihdon pitää olla valmis käytettäväksi tai esille laitettavaksi. Pelkkää pisteltyä kangaspalasta siis ei saa lähettää.

* Jokainen kertoo ilmoittautuessaan ihania, mukavia tai kuvitteellisia toiveiden joulumuistoja. Muisto voi olla esimerkiksi kertomus jostain tietystä joulusta tai yleisemmin ajatuksia siitä, mistä joulussa tykkää. Tämän muiston/tarinan inspiroimana pistellään parille lahja. Tässä vaihdossa ei kuitenkaan luetella lempisuunnittelijoita eikä muita ristipistojouluasioita, vaan keskitytään kertomaan yleisesti ihanista jouluasioista. Näin parille jää vapaammat kädet ja tilaa mielikuvitukselle ja yllätyksellisyydelle! Tarkoitus on tietysti ilahduttaa, eli käytetään hieman aikaa sen miettimiseen, mistä pari tykkää oman kertomansa perusteella.

* Samaisen joulumuiston perusteella valitaan parille pakettiin toinen lahja. Tämä toinen lahja voi olla ristipistoihin liittyvä tai jotain ihan muuta, itse tehty tai ostettu, mutta se ei saa olla suuri eikä kallis. Ystävällinen ylärajasuositus lahjalle on noin 5 euroa, ehdoton enimmäismäärä jonka lahjaan saa käyttää on 10 euroa ja pakko ei ole käyttää yhtään euroa jos vaikka lahjan tekee itse, sillä pistely on pääasia :) Vaihdossa ei lähetetä mitään muuta kuin nämä kaksi lahjaa + kortti tai kirje.

* Jotta parin on helpompi miettiä minkälaisista joulujutuista tykkäät, kerro muistosi useammalla kuin yhdellä lauseella! Lisätietoja voi aina pyytää minun kauttani, jos parin tarinasta ei tunnu saavan tarpeeksi vinkkiä.

* Kuka tahansa saa osallistua, sähköpostiosoite ilmoittautumista varten riittää. Reipasta vaihtomieltä ja rehellisyyttä täytyy olla, osallistuessasi sitoudut tekemään ja lähettämään sääntöjen mukaisen vaihdon aikataulun mukaan!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Vaihtoon ilmoittaudutaan minulle, Lennulle, sähköpostilla osoitteeseen lennustitching@gmail.com, viimeistään perjantaina 30.9.2011. Nimet arvotaan seuraavan viikonlopun aikana. Jouluvaihdot postitetaan maanantaina 12. joulukuuta 2011.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat asiat:

* Nimesi
* Postiosoitteesi
* Blogisi osoite (jos on)
* Joulumuisto / joulutarina

Joulua odotellen, pistelyniloa!

Ei kommentteja: