keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Srinityltä Puikkopapille :)

Yksivärinen Vaihto saavutti tänään loppusijoituspaikkansa. Sain Srinityltä täydellisesti räätälöidyn paketin, että osasitkin!
Tässä tapauksessa on välttämätöntä aloittaa pakkauksesta, sillä sekin on väriteemaa - ja jotenkin samaa aihettakin, sillä Muumipappakin on tässä kesäisessä kuvassa "ripustettu" ;). Ja miten kaunis kokonaisuus laatikosta kuoriutuikaan:
Minullahan lempivärejä riittää, mutta sinivihreä oli kyllä täydellinen valinta sinisen ja vihreän ystävälle! Ja pyykkinaruteemalla vielä, jota fanitan :D.
Ihailen todella vaivannäköä, jolla lähetys on koottu, kun lisukekin on Birdie Says -teemuki, jossa on pyykkinarukuva - ja sinivihreä taivas.
Srinity kertoo mustikkamaitokortissaan, että kassi on itse värjätty (upea!), ja pistely Slöjdmagasinetista malli Hänga Tvätt, lankana Atalien Jade.
Lähikuva pistelystä: Langan ja kassin värit sopivat täydellisesti yhteen, ja langan vaihtuvat värit luovat ihanan menneen maailman "varjokuvatunnelman". Kun tytöntypykän värit muodostavat tuollaisia raitoja, laittoivat ainakin minun mielikuvitukseni elämään, miten siellä sukat hyvin kesätuulessa kuivuvat. Ja puiden/pilvien varjot leikkivät kauniissa kesämaisemassa.
Sydämellinen ja kesänlämpöinen kiitos ihanasta postista!!!

2 kommenttia:

gloriosa kirjoitti...

Aivan ihana pistely. Liukuvärjätty lanka sopii työhön todella hienosti.

Lennu kirjoitti...

Tosi suloinen :) Outin blogissa kävinkin jo kommentoimassa, että tuo vinoraidoitus on kyllä huippuidea!