keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Kirsi H. vaihtoapulaisena, KIITOS!

Hip,

Sehän kävi nopsaan :) Eli Kirsi H. on ystävällisesti lupautunut toimimaan vaihtoapulaisena, kiitos tuhannesti Kirsi! Tästä lähtien siis voitte lähettää kuvia saamistanne vaihdoista sähköpostilla Kirsille, jos ette itse voi jostain syystä lisätä kuvia tähän blogiin. Kirsin sähköpostiosoite on: kirsi.huttunen@kktavastia.fi

Samoin Kirsille voi lähettää kiitosviestejä saamistanne piristyksistä, jos ette itse voi kirjoittaa tähän blogiin. Muistakaa, että lähettäjän on tosi tärkeää saada tietää, että lähetykset menevät perille! Jos ette ehdi/halua/voi kuvata saamianne piristyksiä, kirjoittakaa vaikka kuvaton kiitosviesti tähän blogiin tai omaan blogiinne tai lähettäkää sähköpostia Kirsille.

Muissa vaihtoon liittyvissä asioissa olkaa edelleen yhteydessä minuun. Lähettäkää sähköpostia minulle jos on jotain epäselvyyttä tai vaikka kysyttävää parilta tai ette ole saaneet piristyspostia.

Ihanaa vaihtoa edelleen :)

Lennu

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiva olla avuksi :) Eli ei kun sähköpostia vain minulle jos apua tarvitsette kuvien tai kiitostekstien postauksen kanssa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihanaa, Kirsi, kun olit tarjoutunut auttamaan! Minäkin olisin ollut ihan joutilas, mutta Kirsi ehti ensin. Eli jos joskus Kirsiä uuvuttaa, niin minä voin ottaa vaikka vaihtovuoron sitten :D.