maanantai 29. marraskuuta 2010

Kaikki Niinan syyspiristysvaihtolähetykset kuvina

Heips,
nyt on blogissani kaikki Niinalle lähettämäni syyspiristysvaihdot kuvina ja teksteillä varustettuna. Niinalla on ollut pikkaisen hankaluuksia saada kuvia vaihdon aikana nähtäville, koska hänen perheessään nuori nainen tahtoo käyttää datasiirtokaapelia kaulahuivina ja mm. siksi siirtokaapeli on ollut pitkään hukassa. Mutta nyt voitte nähdä kuvat, olkaa hyvä. Tämä oli kiva vaihto, kiitän Lennua! Pitkä rupeama, mutta paljon tyytyväisiä pistelijöitä ympäri Suomen :)

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tämä oli kyllä aivan ihana vaihto! Oli todella mukavaa saada pakettejasi ja korttejasi pitkin syksyä ja pääsin myös vähän toteuttamaan salapoliisin taitojani :)
Ps. Samainen nuori neiti oli järjestänyt minulle tervetulomaalauksen siskon sängyn päätyyn öljyliiduilla kun isin silmä oli välttänyt, sekä maalannut myös omansa ja siskonsa jalat niillä :) Mutta päivällä oli niin hauskaa, ettei edes tuntunut missään kun jynssäsin!

Anonyymi kirjoitti...

Iso, iso kiitos ihanalle Sari H:lle aivan ihanasta syksystä/talvesta piristysten parissa :D ! Olen tykännyt jokaisesta paketistasi, pyyhkeet ovat kovassa käytössä, maatuskarasia kulkee aina mukana :D ja tämä viimeinen... siis aivan ihana kassi/laukku kera traktorin ja kanalan :D ! Ja meillä pieni mies vie varmasti traktorimagneetin, kun sen hälle näytän :) ! Iso kiitos sinulle vielä kerran! Iloista joulun odotusta kaikille toivottaa Taija K.