maanantai 29. marraskuuta 2010

Kiitoksia Eijalle!

Kiitos ihanasta paljastuspaketista! Siis oletkohan sinä nyt käsittänyt ihan väärin, kun kaikki toiveeni toteutit! Eikös niiden piätänyt olla ihan ehdotuksia vaan. Siis ihan mahtava pari olet ollut. Ja sitten jos vielä piristysvaihto on saanut tarttumaan sinut 20 vuoden tauon jälkeen taas ompelukoneeseen niin hattua nostan! Ihanan pussin olet ommellut sekä projektille, että saksille (saksipussin toisella puolellakin oli pistelty kuva - kastanja). Olen nyt kyllä ihan pilalle hemmoteltu. Otin vielä erikseen kuvan tuosta kivasta pussista, kun tuossa "ryhmäkuvassa" jäi tuonne piiloon se =). Ja sitten tuohon malliin oli muuten langatkin mukana - nekään eivät näy tuossa kuvassa...2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minun paljastuspakettini lähtee tänään liikenteesee, on perillä viimeistään keskiviikkona, toivotaan parasta! Anteeksi viivästys!! Iloista alkavaa joulukuuta kaikille! T: Taija K.

Eija H. kirjoitti...

Hei Virpi!

Mukava kuulla, että pidit lähetyksistäni. Helpommalla pääsee kun keskittyy toiveisiin! :) Ja täytyy todeta, että monen muun tapaan ompelukone ei erityisemmin pidä meikäläisestä. :D

Eija