tiistai 25. lokakuuta 2011

Eilalle Puikkopappi-Outilta

Postailen tässä Eilan puolesta. Kopsasin tekstin suoraan hänen blogistaan (mistä syystä tekstin tausta on poikkeavanvärinen, mutta ethän anna sen häiritä?)
"Minä sain, kuten eilen jo kerroin, aivan ihastuttavan pistelyn syksy-ystävävaihdossa pariltani Outilta. Vihjeeksihän sain Stoney Creekin -lehden, jolloin arvelin saavani jotain tuon suunnittelijan mallistosta. Mieleeni ei enää pälkähtänytkään mikään muu mahdollisuus ja suorastaan ällistyin kun paketista paljastuikin ihan muuta. Outi oli epätoivoisesti yrittänyt lehdellä ja kortilla (jossa oli kahvikupposet sanomalehden kera) yritttää vihjaista minulle LEHDISTÄ...olin näet kertonut vaihtoon ilmoittautuessani pitäväni syksyn lehdistä ja tuulesta.
Eikö olekin kaunis flatfoldi! Niin kauniit värit lehdissä ja entäs nuo vaalealla tehdyt erikoispistot! Malli on JCS -lehdestä talvi 2009. Kiitos Outi sinulle tästä ihanasta koristeesta, onnistuit yllättämään minut sillä täysin:) Ja sitten vielä vihjeelläsi tutustutit minut uuteen suunnittelijaan, vaikkei vihje mennytkään perille varsinaisessa tarkoituksessaan:)"

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mielettömän kaunis tämäkin. =)

Kirsi kirjoitti...

Yksi sana vain - upea!