tiistai 25. lokakuuta 2011

Lukemista Sari H:lta puikkopappi-Outille

Postilaatikkoon tupsahti varsinainen syksyn sato, Kukkatarhan Sarilta!
Sari oli bongannut tykkäämislinkistäni Beatrix Potterin, ja kuule, kyllä tämä on taatusti yhtä iso napakymppi kuin se mainostamani ranskalaistyyli :)! - Sitäpaitsi, minähän olen kertonut rakastavani lukemista ;).
Allaolevat kuvat upeasta pistellystä kirjasta vaativat sitten EHDOTTOMASTI tarkentavaa klikkausta, että näet kunnolla!
Kansikuvassa Petteri Kani nautiskelee porkkanasaalistaan. Kirjan jokaisella aukeamalla on kankainen tasku ja taskussa kortti, jossa on englanninkielinen katkelma Petteri Kanin vaarallisesta seikkailusta Vänskän Isännän kasvimaalla. Tässä kirja kannesta viimeiseen aukeamaan:(Huom. kasvimaakuvan porkkananappi ja kanikoriste!)
Ja vielä kirjan kansi auki levitettynä:Aivan loistavaa, kun tuo kirja vielä päättyy linnunpelättikuvaan; minä kun sattumoisin rakastan linnunpelättikuvia - ja lintuja myös ;)!
Kirjan pistelykangas on omaa pistelylemppariani, pellava-aidaa, jonka rustiikista ulkonäöstä pidän paljon. Myös kaikki iloisenväriset viimeistelykankaat ovat kauniita, kuvien tunnelmiin sopivia!
Kyllä olit, Sari, tehnyt ison työn, josta en osaa kyllin kiittää: kiitos-kiitos-kiitos ja halaus!

Ai niin, ja Sarilta saamani etukäteisvihjehän oli tämä. (Ahaa, ne jyrsijät siinä kortissa olivat kaneja! Pieneläintuntemuksessani on toivomisen varaa :D.) Kerroit kirjeessäsi, että vinkiksi lähettämässäsi avaimenperässä ollut lause taisi olla lähinnä tsemppausta itsellesi, mutta oli tämä sen verran luova idea, että hyvin passasi vinkki siihen. Sitäpaitsi, huomasitko: Minähän sanoin, että mulle tuli mieleen tuosta avaimenperästä käsiraudat, eli eikös se aika hyvin tähän Petteri Kanin varkausreissuun sovi? ;)

7 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Ihana!

Anne kirjoitti...

Aivan mielettömän hieno! =)

Virpi kirjoitti...

Siis häh, vähänkö mulla suu loksahti auki, kun näin mitä Sari on tehnyt. UPEA!

Anonyymi kirjoitti...

Aikas hieno :)

marjut/ marelo kirjoitti...

et hienompaa työtä olis voinut saada. Suuren työn Sari on tehnyt

Kirsi kirjoitti...

En voi katsoa! Ihan liian upea. Olen siis todella kateudesta vihreä... T. nimim. Beatrix Potter -fani

Ulla kirjoitti...

Vo miten ihanan vaihdon Sari on tehnyt! Tuossa on jo ollut kova pistelytyö!!!