torstai 4. joulukuuta 2008

Liisalta Marille



Näin ihanan paketin sain tänään Liisalta (Pirkko T). Jo pelkkä paketti oli lempiväriseni, ja sisältö tietysti mitä ihanin:



Kaikki oli todella mieluista, ja olen ollut koko päivän ihan mykistynyt ihastuksesta! :)



Liisa oli pistellyt minulle todella kauniin kirkkotaulun, ja tykkään kun tässä on tällaiset kirkkaammat ei niin perinteisen jouluiset värit. Tämän voi jättää seinälle vaikka ympärivuotisesti! :) Tämä oli todella viimeistelty tauluksi, vaikkei sitä kuvasta nyt huomaakaan. Liisa oli pistellyt minulle myös joulukortin, jonka hymyilevä tähti saa minut ehdottomasti hyvälle tuulelle! :)





Yllätyksen virkaa toimittaa tuo Mill Hillin enkelikoriste-kitti, joka on aivan ihana sekin. Ja vielä enemmän ihastuin noihin pieniin miniatyyrikoristeisiin, jossa on siis soittimia ja nuottiavaimia. Liisa kirjoitti kirjeessään, että hän sovelsi tässä kohdin sitä lempivärijuttua, ja hankki sen sijaan minulle nämä musiikkiaiheiset jutut. Toisaalta sitten taas tuo pinkki lankatokka on myös yhtä lempiväriäni, että voi senkin laittaa siihen kategoriaan. ;) Pinkkejä ruusuja on myös tuossa ihanassa puuvillakankaassa - tuolla langalla täytyykin pistellä jotain kivaa ja viimeistellä se sitten tuolla ruusukankaalla. Ja herkkuosastosta sain sitten Pandan Hurmaavaa Tummaa, josta minä ja vatsani pidämme oikein kovasti! ;)

Kiitos Liisalle! :)

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Vitsi kun ihana paketti! Eihän tässä enää omaansa meinaa malttaa odottaa.

Lennu kirjoitti...

Voi kun kiva paketti ja ihan sinun näköinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia paketteja on nämä sivut pullollaan =)